Over ons

Algemeen

Naast het onderhoud en herstel van motoren en scooters van diverse merken, wordt ook steeds meer aandacht besteedt aan de toonzaal waar hedendaagse trends weerspiegeld worden.
Motoren Vandevelde werkt dan ook nauw samen met verschillende bedrijven die deze trends opvolgen. Er is voor elk wat wils: voor de sportievelingen, de trendsetters of de retro-liefhebbers onder ons. Voor iedere persoon is er een passend model.
Wij gaan dan ook graag met jullie op zoek naar een motor die volledig bij jouw past. Dit kan onder andere door de motor volledig naar eigen wensen aan te passen (keuze uit verschillende ontwerpen, spiegels, zadels, uitlaten). Onze voertuigen zijn volledig naar eigen smaak en voorkeur aanpasbaar.

 

Geschiedenis

Zoals in vele bedrijven de kennis wordt doorgegeven van generatie op generatie, is Motoren Vandevelde hier een sprekend voorbeeld van. Reeds drie generaties is dit bij Vandevelde het geval. De vader van Norbert- en grootvader van Bart Vandevelde, was in Ooigem de eerste garagist in auto’s en moto’s. De passie van de mechanica werd reeds snel doorgegeven aan Norbert, die het op zijn beurt doorgaf aan zijn zoon Bart.

Norbert Vandevelde begon in 1965 als Exclusief Honda Verdeler in een garage te Ooigem. Na verloop van jaren bleek dat een betere infrastructuur zich opdrong en er werd in 1992 uitgeweken naar huidig adres, nl. de Gentseweg 214 te Desselgem. Daar werd een ruime garage opgetrokken met werkplaats en showroom.

Vanaf 1992 is Bart Vandevelde voltijds beginnen meewerken in de zaak. Zowel Norbert als Bart behaalden verschillende titels en ereplaatsen als ‘Erkende Honda Mechanieker’. Titels waarmee ze bij het cliënteel heel wat respect afdwingen.